Eksportstøtte

Tag din virksomhed og dens produkter ud på eksportmarkederne og få økonomisk støtte til markedsundersøgelser, markedsføring og internationale fremstød.

 

Grønlandske produkter ud på eksportmarkederne

Eksport kan være en god forretning - både for den enkelte virksomhed og for samfundet. Derfor er det muligt at få støtte til aktiviteter, der fremmer salg af grønlandske produkter til andre lande.

Hvis din virksomhed fremstiller produkter, som kan eksporteres, kan du få støtte til at undersøge mulighederne og starte markedsføringen. Du kan fx få udført en markedsundersøgelse med hjælp fra en ambassade eller deltage i et eksportfremstød og få betalt omkostningerne.

 

Hvordan søger man?

Du skal beskrive din plan på ansøgningsskemaet og udarbejde et budget med alle relevante omkostninger. Det er vigtigt, at ansøgningen viser, at din virksomhed er stærk nok til at kunne eksportere, og at den nødvendige kompetence og viden er til stede.

 

Hvem får støtte?

Støtten kan søges af private erhvervsdrivende - både selvstændige og virksomheder - som har et GER nummer. Du kan få støtte til aktiviteter i lande, virksomheden ikke har eksporteret til før.

 

Hvor mange penge kan man få?

Du kan få op til 100.000 kr til:

  • Professionel rådgivning og markedsanalyser
  • Udgifter til at deltage i messer, o.lign.
  • Markedsføring

 

Hvad må pengene bruges til?

Støtten kan bruges til professionel eksportrådgivningsbistand og markedsføring - fra ambassader, eksportråd (f.eks. Danmarks Eksportråd), handelskamre, og private rådgivere - og til øvrige udgifter som fx messeomkostninger. Støtten må ikke bruges til daglig drift, løbende indkøb eller betaling af faste omkostninger.

 

Klik her for at hente vejledningen 

 

 

PROJEKTER
Læs mere
VENTURE
Læs mere
INNOVATION
Læs mere
HOLDING
Læs mere
GREENLAND BUSINESS · A/S Boks 608 · 3900 Nuuk · Grønland · Tlf: +299 342880 · Email: Info@innovation.gl · GER: 12 65 24 61
;