Idé Konkurrence

Fonden for Entreprenørskab Grønland afholder den 2. November en idé konkurrence i Nuuk Center.

Konkurrencen er for alle under uddannelse, som har lyst til at præsentere deres idé for et dommerpanel. Deltagelse giver mulighed for at vinde en tur til Danmark i forbindelse med Danish Entrepreneurship awards, hvor der er yderligere mulighed for at vinde pengepræmier på op til 10.000,-. Konkurrencen henvender sig især til unge med en drøm om at blive iværksættere, og konkurrencen bedømmes på såvel idéens nyhedsværdi, realiserbarhed og teamets sammensætning.

For studerende udenfor Nuuk, kan der eventuelt findes midler til at dække rejseomkostningerne til Nuuk. For at deltage er det altså et krav, at man har tid til at komme til Nuuk omkring den 2. November. Deltagere som tilmelder sig via Greenland Business, vil få mulighed for sparring omkring idéen og processen af Greenland Business' iværksætter konsulenter.

Vi opfordrer jer til tilmelde et hold, hvilket gøres ved at sende en email til Christian@greenlandbusiness.gl eller sara@greenlandbusiness.gl. Vi skal modtage jeres tilmelding senest på fredag (8. September) kl 12.

Tilmeldingen skal indeholde jeres navne, jeres alder, jeres uddannelse, jeres email og jeres telefonnumre. I behøver ikke fortælle allerede nu hvad idéen er, men vil blive kontaktet med yderligere oplysninger om konkurrencen af Greenland Business.

EXPORT
Atuaruk
PROJEKTER
Atuaruk
VENTURE
Atuaruk
HOLDING
Atuaruk
GREENLAND BUSINESS · A/S Boks 608 · 3900 Nuuk · Grønland · Tlf: +299 342880 · Email: Info@greenlandbusiness.gl · GER: 12 65 24 61
;